SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Intensivvecka på Mårtenssons, har du motivationen har vi resten!

Drömmer du om att ta körkort men får det aldrig att bli av? Har du påbörjat din utbildning men inte nått slutmålet? Gå en intensivutbildning under en vecka där du tillsammans med två andra elever jobbar ihop med en erfaren trafiklärare mot ert gemensamma mål. Boka in en vecka och utbilda dig tillsammans med kompisar eller kom själv och lär känna nya vänner. Nu behöver du inte resa iväg för att gå din intensivutbildning. Kör här hemma och ha ruskigt kul samtidigt. Praktisk körträning varvat med inslag av teorisupport och fordonskunskap. Skaffa dig en utbildning och körkunskaper som du kommer ha stor glädje av lång tid framöver!

Du kan välja om du vill genomföra din utbildning i en automatväxlad el-bil eller i en traditionell manuellt växlad bil. Då den automatväxlade bilen är lättare att köra så ställs det något lägre förkunskaps krav för att kunna boka in sig på en sådan intensivvecka. I bilen turas ni om att köra och att åka med. När du åker med skapas viktig reflektionstid samt tid att aktivt analysera vad de andra eleverna gör bra och vad läraren ger för tips och råd till dem. Arbetsmodellen gör att du får mer tid vid den aktuella övningsplatsen och kan dra nytta av att se hur de andra eleverna agerar i olika trafiksituationer. Att ni arbetar i grupp gör också att du får lättare att ta in nya intryck och kommentarer till en lägre kostnad för dig.

Pris 9999kr

Så genomför vi utbildningen.

De första dagarna

Vi tillbringar de första dagarna i lugna områden. Allt för att du skall känna dig trygg med manövreringen av bilen och få tid på dig att öva in rätt avsökningsteknik och riskmedvetande. Vi lägger fokus på den praktiska utbildningen i bilen med inslag av teoristöd inne på trafikskolan när det behövs.

Inledning

Utbildningen inleds med att du tas emot i våra lokaler. Här börjar vi med en genomgång av veckans övningar och upplägg. Därefter går vi ut till övningsbilen för att repetera reglage och instrumentering innan veckans körövningar startar.

Slutet på veckan

Innan vi avslutar kursveckan kommer du tillsammans med din lärare gå igenom veckans övningar och komma fram till om du är förtrogen och godkänd på dem. Därefter planerar ni hur du skall lägga upp fortsatt utbildning eller prov på Trafikverket.

Slutet på veckan

Innan vi avslutar kursveckan kommer du tillsammans med din lärare gå igenom veckans övningar och komma fram till om du är förtrogen och godkänd på dem. Därefter planerar ni hur du skall lägga upp fortsatt utbildning eller prov på Trafikverket.

Obligatoriska riskutbildningar

Båda de obligatoriska riskutbildningarna ingår i priset, den teoretiska risk 1 utbildningen kan du med fördel göra innan aktuell kursvecka medan den praktiska risk 2 utbildningen i regel genomförs på eftermiddagen den sista kursdagen.

Prov på Trafikverket

När veckan är över och du genomfört de obligatoriska riskutbildningarna, samt att du nått upp till de teoretiska och praktiska målen så har du möjlighet att genomföra Trafikverkets kunskapsprov och körprov.

Intensivutbildningen passar dig som har påbörjat din körkortsutbildning tidigare. Kravet är att du skall kunna manövrera bilen självständigt i lägre farter (starta, stanna, krypköra, växla samt starta i backe). Innan du bokar in en intensivutbildning kör du i god tid en testlektion där vi stämmer av att du är på rätt startnivå. Om du inte nått förkunskapskraven på testlektionen så hjälper vi dig gärna att nå dem på vanliga lektioner innan du sedan kan planera in en vecka.

Du har möjlighet att påbörja den teoretiska delen av utbildningen i Elevcentralen samt appen Körkort nu när du bokat och betalat din utbildningsvecka.

När veckan är slut hoppas vi att du haft en härlig, rolig, intensiv och inte minst mycket lärorik tid med oss på Mårtenssons Trafikskola.

Hela utbildningsveckan genomförs i små grupper vilket ger dig som elev utrymme att diskutera med andra elever i samma situation, mer tid för reflektion i bilen, mer tid vid det aktuella övningsområdet  till en lägre kostnad samt ett mindre klimatavtryck.

Total utbildningstid ca 32 timmar inkl. riskutbildning 1 och 2

Kursen ger ingen garanti till körkort utan mer träning kan behövas.

”Uppfyll drömmen om ett körkort tillsammans med oss!”