Mårtenssons Trafikskola blir trafiksäkerhetspartner till Malmö Redhawks!

Malmö Redhawks och Mårtenssons Trafikskola är två organisationer med lång historia och stark förankring i Malmö. Båda har ett starkt fokus på ungdomar och på att bedriva engagerad, professionell och ansvarstagande verksamhet som skapar ett långvarigt mervärde för ungdomar. Tillsammans tar vi nu gemensamma krafttag för att förtydliga och belysa vårt engagemang i trafiksäkerhetsfrågor. Mårtenssons blir trafiksäkerhetspartner till Malmö Redhawks och erbjuder bl.a. våra ungdomsspelare en utbildning som syftar till att öka medvetandet och riskerna kring alkohol och droger i allmänhet och i trafiken i synnerhet. Utbildningen bygger på föreläsningar av erfarna och utbildade trafikskolelärare, kompletterat av övningar & diskussioner för en aktiv och lärorik utbildning.

Malmö Redhawks Partner med Mårtenssons Trafikskola

- Vi ser samarbetet med Mårtenssons Trafikskola som en fantastisk möjlighet att stärka vårt engagemang och ansvarstagande mot våra unga spelare och deras föräldrar, säger Jens Hemström, Klubbchef IF Malmö Redhawks. Information och utbildning runt trafiksäkerhet är otroligt viktigt och i Mårtenssons Trafikskola får vi en samarbetspartner med stor kunskap och lång erfarenhet från körkortsutbildningar och trafiksäkerhetsfrågor.

- Samarbetet med IF Malmö Redhawks ser vi som ett utmärkt tillfälle att kombinera vår samhällsnytta med att värna om medlemmarnas säkerhet säger Martin Mårtensson, Marknadschef Mårtenssons Trafikskola. Att unga spelare, deras föräldrar och ledare skall kunna transporteras säkert, till och från hemmet. Vi sammanstrålar även genom de värdegrunder vi sätter upp för våra medmänniskor och i IF Malmö Redhawks får vi en samarbetspartner som tydligt visar vägen, i både sitt engagemang och ansvarstagande för sina medlemmar.

1 mar 2016