Nyheter

Nu lanserar Mårtenssons sin egen App - Trafikskolan

23 mar 2017

Mårtenssons Trafikskolas Applikation

Du har väl inte missat att ladda ner vår app? Med vår applikation "Trafikskolan" får du enkelt tillgång till våra utbildningar, instruktionsfilmer och mycket mer. Applikationen är under ständig utveckling och finns idag tillgänglig i App Store för bl.a Iphone & Ipad! Vi kommer löpande lägga in mer material & nyheter och hoppas inom kort kunna göra den tillgänglig för ännu fler plattformar!

Du hittar applikationen här: https://itunes.apple.com/us/app/m%C3%A5rtenssons-trafikskola/id1210569801?l=sv&ls=1&mt=8

Mårtenssons Trafikskola blir trafiksäkerhetspartner till Malmö Redhawks!

1 mar 2016

Malmö Redhawks och Mårtenssons Trafikskola är två organisationer med lång historia och stark förankring i Malmö. Båda har ett starkt fokus på ungdomar och på att bedriva engagerad, professionell och ansvarstagande verksamhet som skapar ett långvarigt mervärde för ungdomar. Tillsammans tar vi nu gemensamma krafttag för att förtydliga och belysa vårt engagemang i trafiksäkerhetsfrågor. Mårtenssons blir trafiksäkerhetspartner till Malmö Redhawks och erbjuder bl.a. våra ungdomsspelare en utbildning som syftar till att öka medvetandet och riskerna kring alkohol och droger i allmänhet och i trafiken i synnerhet. Utbildningen bygger på föreläsningar av erfarna och utbildade trafikskolelärare, kompletterat av övningar & diskussioner för en aktiv och lärorik utbildning.

Malmö Redhawks Partner med Mårtenssons Trafikskola

- Vi ser samarbetet med Mårtenssons Trafikskola som en fantastisk möjlighet att stärka vårt engagemang och ansvarstagande mot våra unga spelare och deras föräldrar, säger Jens Hemström, Klubbchef IF Malmö Redhawks. Information och utbildning runt trafiksäkerhet är otroligt viktigt och i Mårtenssons Trafikskola får vi en samarbetspartner med stor kunskap och lång erfarenhet från körkortsutbildningar och trafiksäkerhetsfrågor.

- Samarbetet med IF Malmö Redhawks ser vi som ett utmärkt tillfälle att kombinera vår samhällsnytta med att värna om medlemmarnas säkerhet säger Martin Mårtensson, Marknadschef Mårtenssons Trafikskola. Att unga spelare, deras föräldrar och ledare skall kunna transporteras säkert, till och från hemmet. Vi sammanstrålar även genom de värdegrunder vi sätter upp för våra medmänniskor och i IF Malmö Redhawks får vi en samarbetspartner som tydligt visar vägen, i både sitt engagemang och ansvarstagande för sina medlemmar.

MC-avrostning på Ljungbyhed Park

21 jan 2015

Välkommen till en ny och spännande aktivitet på skånska Ljungbyhed Park. Den 29 mars kommer Mårtenssons Trafikskola att genomföra en MC-avrostning på Ljungbyhed Park, tillsammans med MOM Events & Förarcoaching.

Ni kommer att få möjlighet att köra en lärorik utbildning med er MC, under ledning av våra duktiga och erfarna instruktörer på en av Sveriges säkraste banor.

Mer info om anmälan kommer inom kort!

Ny hemsida!

16 okt 2014

Idag lanserar vi nya trafikskolan.com! Malmöföretaget Modifinder har stått för design, produktion och SEO medan vår egna trafiklärare/fotograf Christian Bramsner tagit många av bilderna på sidan.

Har du synpunkter på sidans innehåll? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss - vi är väldigt bra lyssnare!