Om Mårtenssons Trafikskola

Det är nu det är dags. Det är nu du ska ta ditt efterlängtade körkort! Du gör det tryggt och säkert hos en av Sveriges största och mest respekterade trafikskolor med c:a 80 bilar rullande på gatorna. Vi är naturligtvis medlemmar i STR. Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Välkommen till en körande värld - Mårtenssons Trafikskola tar dig dit

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan.

Vi strävar alltid efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning.

Med hjälp av lättkörda Audi A3 & Audi Q2 som övningsbilar och BMW motorcyklar, och trafiklärare med lång erfarenhet garanterar vi dig den bästa och mest prisvärda utbildningen. För att krydda utbildningen det lilla extra har skolan också ett par lite mer extrema övningsbilar (Mercedes CLS) som eleverna får prova i slutet av utbildningen.

Våra moderna utbildningscenter ligger alla lättåtkomligt och centralt belägna strax intill stadens största busshållsplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa har en trevlig och avspänd atmosfär, vilket skapar en bra miljö för en god inlärning.

Populära utbildningar

Vi utför medicinska körbedömningar, samt utbildningar för hjärt- och lungräddning

Priser och paket

Varje elev unik, med individuella behov och förutsättningar. Trots detta är det oftast bäst att börja med ett av våra lektionspaket.

Gå till sidan

Erbjudanden

Vem har sagt att det måste vara dyrt att ta körkort? Vi erbjuder en rad olika erbjudanden, framtagna för att passa de flesta!

Gå till sidan

Utbildningar

Personbil? Moped? Motorcykel? Intensivkurs? Tungt släp? På Mårtenssons Trafikskola hittar du allt mellan himmel och jord.

Gå till sidan

E-handel

Här kan du köpa allt ifrån lektioner och paket till böcker och övningsskyltar - smidigt och enkelt, dygnet runt.

Gå till sidan