Om oss

Om oss2019-02-07T14:18:14+00:00

Om Mårtenssons Trafikskola

Det är nu det är dags. Det är nu du ska ta ditt efterlängtade körkort! Du gör det tryggt och säkert hos en av Sveriges största och mest respekterade trafikskolor med c:a 130 bilar rullande på gatorna. Vi är naturligtvis medlemmar i STR. Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Välkommen till en körande värld – Mårtenssons Trafikskola tar dig dit

Vårt koncept genom åren har varit att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. På Mårtenssons Trafikskola handlar inte allt bara om utbildning utan även om nöje. Vi vill att Du skall känna glädje varje gång Du skall till trafikskolan.

Vi strävar alltid efter att erbjuda Dig känslan av unik service och en personligt anpassad utbildning.

Med hjälp av lättkörda Audi Q2 som övningsbilar och Kawasaki motorcyklar, och trafiklärare med lång erfarenhet garanterar vi dig den bästa och mest prisvärda utbildningen.

Våra moderna utbildningscenter ligger alla lättåtkomligt och centralt belägna strax intill stadens största busshållsplatser. Skolornas lokaler är varsamt inredda för att skapa har en trevlig och avspänd atmosfär, vilket skapar en bra miljö för en god inlärning.

Populära utbildningar

Personbil
Moped
MC
Intensivkurs
Handledarutbildning
Tungt släp
Vi utför medicinska körbedömningar, samt utbildningar för hjärt- och lungräddning