Utbildningar

Här hittar du hela vårt utbud av tillgängliga utbildningar. Har du frågor? Kontakta oss!

Personbil


Är det äntligen dags att ta bilkörkort? Med säkerhet, kvalitet och eleven i centrum hjälper vi dig att nå fram till ditt mål!

Gå till sidan

Moped


Trött på att vänta på bussen eller vara beroende av andra för att komma dit du vill? Vi erbjuder kurser för både AM-körkort och förarbevis klass 2 under årets alla månader.

Gå till sidan

Motorcykel


Funderar du på att ta MC-körkort? - Tveka inte! Att köra hoj är inte bara kul, det är upplevelse, frihetskänsla och gemenskap. Du kommer inte att bli besviken!

Gå till sidan

Handledarutbildning


För att få lov att börja övningsköra privat måste både du som elev och handledare gå en obligatorisk introduktionsutbildning. Vi erbjuder kurser så gott som alla dagar i veckan.

Gå till sidan

Släpkörkort


Kör du husvagn eller hästsläp? Då behöver du ett släpkörkort. Våra erfarna trafiklärare hjälper dig effektivt fram till BE körkort eller utökat B körkort.

Gå till sidan

Riskutbildning


Vi erbjuder riskutbildningar i stort sett varje dag. Både Riskutbildning Del 1 "Riskettan" och Riskutbildning Del 2 "Halkan".

Gå till sidan

Intensivkurs


Vi skapar individuella utbildningsplaner för alla våra elever. Vid första utbildningstillfället kommer Du tillsammans med din lärare att gå igenom vad som krävs för att få ett körkort och därefter utforma en planering som passar dina förutsättningar och önskemål.

Gå till sidan

Dyslexipaket


Enligt oss har alla elever rätt till samma förutsättningar när det kommer till att ta körkort. I vårt dyslexianpassade paket ingår bl.a. Bokpaket med ljudstöd, 5 st privata teorilektioner, Dyslexi utredning (Vid behov) mm.

Gå till sidan

ECO Aware®


Att vara trafikant innebär ett stort ansvar - inte bara gentemot andra bilister utan även mot miljön. På Mårtenssons Trafikskola tycker vi att sparsam körning, som värnar om vår planet, är en självklarhet.

Gå till sidan

Taxiutbildning


Taxiförarlegitimation, ett sätt att skaffa sig en utbildning inom en bransch som alltid behöver folk. Vägen till taxiyrket måste börja med ett brinnande intresse för service, kunskap och nöjet av att köra bil.

Gå till sidan

Tung trafik


Syftet med utbildningen är att göra dig medveten om de risker som kan uppstå och ge dig kunskap om vilka regler som gäller för att förebygga olyckor. Om en olycka ändå inträffar ska du veta vilka åtgärder som ska vidtas för att minimera skador på liv, hälsa, miljö eller egendom.

Gå till sidan

NOLLKOLL - Fullkoll på trafiken


Mårtenssons Trafikskola arbetar aktivt för en säker trafikmiljö i Sverige mot Nollvisionen. Vi har tagit fram en utbildning som syftar till attt öka medvetandet & riskerna kring alkohol, droger i allmänhet och i trafiken.

Gå till sidan

Kalender

Med vår smarta onlinekalender har du alltid stenkoll på din nästa lektion.

Till kalendern

E-handel

Allt vi på Mårtenssons Trafikskola erbjuder finns tillgängligt att beställa i vår e-handel.

Till e-handeln