ECO Aware® - sparsam körning

Det finns en hel del miljöproblem i världen.

Vi kanske inte kan lösa dessa, men vi alla kan hjälpas åt att göra något litet. Största utsläppen kommer faktiskt från transportsektorn. Varmt välkomna till Mårtenssons Trafikskolas ECO Aware®-utbildning. Vårt svar på sparsam körning.

Genom att gå en utbildning i ECO Aware så får man kunskap i hur man kan påverka miljön i sin vardag, helt utan att göra någon form av extra jobb. Till detta kan sägas att din ekonomi också kommer att påverkas till det bättre.

En ECO Aware-kurs innebär praktisk körning för varje deltagare. Där det förekommer olika trafik situationer, motorväg, landsväg, stadstrafik med rondeller o trafik ljus.

Sen samlas man till en gemensam teori där vi diskuterar hur vi kört, vad vi kan göra bättre och hur det påverkar oss, miljö o ekonomi.

Sen genomför vi en körning till för att få en bekräftelse på att det vi lärt oss gjort skillnad.

Hjärtligt välkommen till oss, och vårt försök till att göra världen till en bättre plats.

Populära utbildningar

Vi utför medicinska körbedömningar, samt utbildningar för hjärt- och lungräddning

Priser och paket

Varje elev unik, med individuella behov och förutsättningar. Trots detta är det oftast bäst att börja med ett av våra lektionspaket.

Gå till sidan

Erbjudanden

Vem har sagt att det måste vara dyrt att ta körkort? Vi erbjuder en rad olika erbjudanden, framtagna för att passa de flesta!

Gå till sidan

Utbildningar

Personbil? Moped? Motorcykel? Intensivkurs? Tungt släp? På Mårtenssons Trafikskola hittar du allt mellan himmel och jord.

Gå till sidan

E-handel

Här kan du köpa allt ifrån lektioner och paket till böcker och övningsskyltar - smidigt och enkelt, dygnet runt.

Gå till sidan