Intensivkurs körkort Malmö

Intensivkurs - individuell utbildningsplan för att ta körkort

Vi skapar individuella utbildningsplaner i Malmö för alla våra elever. Vid första utbildningstillfället kommer Du tillsammans med din lärare att gå igenom vad som krävs för att få ett körkort och därefter utforma en planering som passar dina förutsättningar och önskemål gällande din intensivkurs.

Hur fort vill du ta ditt körkort?

Hur ofta du kommer att köra beror till stor del på hur mycket du vill övningsköra privat. Vid s.k "normalutbildning" rekommenderar vi att Du kör två till tre lektioner per vecka. Vi kan verkligen rekommendera den vanligaste och effektivaste formen för trafikutbildning – intensivkursen. Vi har haft flera tusen elever som valt denna populära utbildningsform. På intensivutbildningen skräddarsys utbildningsperioden för att passa just dina speciella önskemål och förutsättningar. Besök även vår sida www.intensivutbildning.com

Populära utbildningar

Vi utför medicinska körbedömningar, samt utbildningar för hjärt- och lungräddning

Priser och paket

Varje elev unik, med individuella behov och förutsättningar. Trots detta är det oftast bäst att börja med ett av våra lektionspaket.

Gå till sidan

Erbjudanden

Vem har sagt att det måste vara dyrt att ta körkort? Vi erbjuder en rad olika erbjudanden, framtagna för att passa de flesta!

Gå till sidan

Utbildningar

Personbil? Moped? Motorcykel? Intensivkurs? Tungt släp? På Mårtenssons Trafikskola hittar du allt mellan himmel och jord.

Gå till sidan

E-handel

Här kan du köpa allt ifrån lektioner och paket till böcker och övningsskyltar - smidigt och enkelt, dygnet runt.

Gå till sidan