MC-körkort

Från och med 2016 har vi utbildning för MC även i Höllviken & Trelleborg, och sedan 2017 i Helsingborg och på Värnhem

Välkommen till Mårtenssons MC-skola!

Hur många körlektioner du behöver innan du är redo för uppkörning är väldigt individuellt. Vissa övningskör mycket privat medan andra väljer att endast köra på trafikskolan.

Vilka behov och förutsättningar du än har hjälper vi på Mårtenssons dig att bli en trygg förare som kan lösa de situationer som uppstår i trafiken på ett smidigt och naturligt sätt.

Så funderar du på att ta MC körkort? - Nu kör vi!

Att köra motorcykel är det roligaste som finns och är en obeskrivlig frihetskänsla. Vi på Mårtenssons MC är en av Sveriges största skolor med 4 MC instruktörer och har utbildat och coachat fram 10.000 tals elever till körkort i mer än 13 år, både tjejer och killar med fantastiskt bra resultat.

9 av 10 klarar Trafikverkets förarprov på första försöket

Vi övningskör normalt med en elev åt gången, där läraren antingen åker bak som passagerare alt. kör en egen lärarmotorcykel bakom. Vid varje övningstillfälle tillhandahåller vi er fullständig skyddsutrustning från topp till tå kostnadsfritt, men vill Ni använda egen skyddsutrustning går det bra.

BMW F700 GS

Vi använder oss uteslutande av lättkörda och moderna BMW hojar som övningsmotorcyklar, som vi även har i 3 olika höjder. Alla våra hojar är av senaste modell och byts årligen.

När det gäller vår manöverutbildning (lågfart, högfart, broms) så använder vi oss av 2 banor, Lockarps Gokartbana (kurvtagning) och Bulltofta Trafikövningsplats (uppkörningsplats).

Vi erbjuder givetvis både Riskettan och Risktvåan utbildningar.

Så här bokar du din första körlektion

För att kunna boka körlektioner måste du vara inskriven som elev på trafikskolan. Du skriver in dig genom att kontakta oss via e-post, telefon eller genom att besöka din närmsta Mårtenssons Trafikskola. Vill du skriva in dig på nätet kan du göra det här.

Välkommen in till oss på Mårtenssons MC-skola för en underbar MC-sommar!

Val för MC

Populära utbildningar

Vi utför medicinska körbedömningar, samt utbildningar för hjärt- och lungräddning

Priser och paket

Varje elev unik, med individuella behov och förutsättningar. Trots detta är det oftast bäst att börja med ett av våra lektionspaket.

Gå till sidan

Erbjudanden

Vem har sagt att det måste vara dyrt att ta körkort? Vi erbjuder en rad olika erbjudanden, framtagna för att passa de flesta!

Gå till sidan

Utbildningar

Personbil? Moped? Motorcykel? Intensivkurs? Tungt släp? På Mårtenssons Trafikskola hittar du allt mellan himmel och jord.

Gå till sidan

E-handel

Här kan du köpa allt ifrån lektioner och paket till böcker och övningsskyltar - smidigt och enkelt, dygnet runt.

Gå till sidan