Loading...
Personbil2018-10-11T14:59:39+00:00

Dags att ta körkort?

Du gör det tryggt och säkert hos en av Sveriges största och mest respekterade trafikskolor med c:a 80 Audi A3 & Audi Q2 bilar rullande på gatorna. Vi är naturligtvis medlemmar i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund. Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsens föreskrifter.

Vi erbjuder utbildning för både automat och manuellt växlade bilar.

Vi hjälper dig ut på vägarna

Hur många körlektioner du behöver innan du är redo för uppkörning är individuellt. Vissa övningskör mycket privat medan andra väljer att endast köra på trafikskola.

Vilka behov och förutsättningar du än har hjälper vi dig att bli en trygg förare som kan lösa de situationer som uppstår i trafiken på ett smidigt och naturligt sätt.

Intensiverbjudande - Körkort på Mårtenssons Trafikskola

Så här bokar du din första körlektion

För att kunna boka körlektioner måste du vara inskriven som elev på trafikskolan. Du skriver in dig genom att kontakta oss via e-post, telefon eller besöka din närmsta Mårtenssons Trafikskola.

Läraren gör därefter en individuell utbildningsplan som baseras på dina förkunskaper, behov och förväntningar. Har du till exempel aldrig kört förut börjar ni med att du får lära känna bilen och manövrera den. När du lärt dig detta kommer du att fortsätta köra i varierad trafik under skiftande förhållanden.

För att kunna bedöma säkerheten och upptäcka fel och brister på ditt fordon får du dessutom lära dig att utföra en säkerhetskontroll.

Riskutbildning Del 1 och 2

För att förbättra nyblivna körkortstagares attityd i trafiken, måste alla elever genomgå en obligatorisk riskutbildning. Den är uppdelad i en teoretisk del, Riskettan, som handlar om alkohol, droger och trötthet. Samt en praktisk del, Halka, som handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Den ligger i slutet av din utbildningsplan då det ställs höga krav på manövreing.Längden på körutbildningen, antalet körlektioner och den totala kostnaden varierar mellan olika personer. Vissa har tränat privat, somliga kombinerar privat körning med övning på trafikskola och andra gör hela utbildningen på skolan.

Den sammanlagda utbildningstiden påverkas av ditt eget intresse, fallenhet, planering och Trafikverkets tillgång på provtider.

8 av 10 av våra elever klarar trafikverkets förarprov på första försöket.

Hjärtligt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola!

Säkerhetskontroll Personbil

Se alla våra instruktionsfilmer på: Mårtenssons Trafikskola Instruktionsfilmer

Val för personbil

TA KÖRKORT
RISKETTAN
RISKTVÅAN
FÖRARPROV
INTENSIVKURS
SKRIV IN DIG

Kommande utbildningar