Mårtenssons Trafikskola Eslöv

Eslöv2018-09-27T14:02:10+00:00

Telefon

010 – 333 32 31

Besöksadress

Gröna Torg 4, 241 30 Eslöv

Postadress

Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Kurser vi erbjuder i Eslöv

AM/Klass 2 Moped

B Personbil

Intensivkurs

Handledarutbildning

Släpkörkort

Dyslexipaket

Välkommen till Mårtenssons!

Är du sugen på att erövra ditt oberoende och en gång för alla ta ditt körkort? Då välkomnar vi dig med öppna armar till oss på Mårtenssons Trafikskola i Eslöv. Eslöv är en underbar plats att leva och bo på, med nära till Malmös sus och dus. Man är förstås väldigt beroende av Skånetrafiken som såklart är väldigt tacksamt att ha som alternativ. Men tänk vilken frihet att kunna ta sig från natursköna Eslöv när man vill utan att behöva anpassa sig till tidtabeller, eller att behöva kura i kyla och regn när bussen är försenad. Har du körkort så sätter du dig bara i bilen och kör, och du kommer fram väldigt mycket snabbare än tidigare!

Eslövs kontoret erbjuder utbildning på följande språk

Vi är specialister på intensivutbildning

Vår trafikskola i Eslöv är specialiserad på intensivutbildning, så du som vill ta dig körkort särskilt snabbt har allt att vinna på att vända dig till oss. Vi erbjuder givetvis också trafikskola i normalt tempo, allt beroende på dina ambitioner. Genom åren har tusentals nöjda elever passerat genom våra lokaler, de har kommit hit tomhänta och lämnat oss med det rosa lilla kortet i handen och ett brett leende över ansiktet. Den känslan vi känner när våra elever lyckats är lika skön varje gång

Kommande kurser på

Mårtensson Trafikskola

Våra trafiklärare i Eslöv

Torbjörn Malmqvist

torbjorn@trafikskolan.com

Caroline Jönsson

caroline@trafikskolan.com

Kontorets öppettider (Eslöv) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 11:00 – 17:30 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 10:00 – 14:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lör – sön: Stängt Lör – sön: Efter önskemål

Ta ditt körkort i Eslöv!

Att ta körkort idag är både enklare och svårare än tidigare. Kraven höjs för varje år som går, det är mycket information att ta in och många praktiska kunskaper som ska nötas in i ryggmärgen. Vi har särskilt stränga krav här upp i Norden, men vi har också världens säkraste vägar. När det gäller tillgängligheten har allt dock blivit lättare. Det mesta av den teoretiska utbildningen förlägger vi idag online. Vi erbjuder givetvis också lektioner med personlig kontakt om så önskas. Som en extra service erbjuder vi upphämtning av våra elever när en körlektion ska äga rum, allt för att underlätta processen. Detta är en mycket uppskattad service.

Din trivsel är viktigast

Eftersom vi älskar det vi gör så är det essentiellt för oss att du trivs hos oss, annars grusas vår glädje. Det viktigaste verktyget för att skapa trivsel är kommunikation. Om något inte känns bra så vill vi att du tar upp det med oss så att vi kan finna en lösning. Lärande ska vara lustfyllt!

Vi välkomnar också din privata handledare för vägledning, så att din trafikutbildning hemma och hos oss blir enhetlig. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Eslöv!

Individuellt anpassade lektioner