SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Utbildning utifrån dina unika förutsättningar

Eftersom vi alla är ganska olika så har vi inte bara olika preferenser, utan också olika behov. Har du någon form av inlärningssvårighet så ser vi över dem och ser till att du får den hjälp i dina körkortsstudier som du behöver och har rätt till. Vi vill att du ska tycka att vägen till ditt körkort hos oss är en lustfylld resa och hjälper dig på alla sätt vi kan.

Vi hjälper dig ut på vägarna

När du kommer till Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg så välkomnar vi dig, oavsett vem du är, hur gammal du är, var du kommer ifrån eller vart du är på väg. Vi lägger upp en plan för din ambition och strävar efter att göra vägen härifrån till mål så effektiv som möjligt. Vi är djupt engagerade i dig och hoppas att du visar lika stort engagemang.

Trafikskola Helsingborg

Välkommen till Mårtenssons! Har du bestämt dig för att det är dags att ta körkort? Eller vill du kanske bygga på det körkort som du redan har? Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg hjälper dig på bästa sätt, med dina förutsättningar, behov och önskemål som primära utgångspunkt. På vår trafikskola i Helsingborg arbetar engagerade trafiklärare vars främsta uppgift är att hjälpa våra elever att nå sitt mål, dvs. lyckas med sitt körkort. Det optimala är såklart att göra det snabbt och vi finns här för dig hela tiden.

Helsingborgskontoret erbjuder utbildning på följande språk

Din trafikskola i Helsingborg

Den 9:e april 2016 slog vi upp portarna i Helsingborg. Vi ser stor potential i staden med alla dess gymnasium och högskolor.

Det vi vet är att körkort i många fall är en viktig grundsten för att ta sig ut i arbetslivet efter avslutad utbildning.

Körkortet gör dig konkurrenskraftig! Mårtenssons Trafikskola i Helsingborg ger dig dem förutsättningar som krävs för en lyckad körkortsutbildning.

Ditt tempo, din livsstil- vi anpassar din väg till körkortet!

Vi hyllar mångfald

Alla människor är i grunden väldigt lika, men ändå har vi väldigt många olikheter sinsemellan. För oss på Mårtenssons Trafikskola är det dock viktigt att våra elever känner samhörighet med sin trafiklärare hos oss och därför erbjuder vi, i den mån det är möjligt, våra elever att välja vilken av våra trafiklärare de vill studera med. Ofta klickar man bättre med vissa än andra, och ibland behöver man en viss typ av lärare för att prestera optimalt. Vi erbjuder mångfald som en hyllning till den, för hur tråkigt vore det inte om vi alla var stöpta i exakt samma form?

Din privata handledare

Många körkortselever, även om det är långt ifrån alla, som kommer till oss har någon typ av erfarenhet av körning hemifrån. Man kan få tillstånd att övningsköra med en privat handledare både innan man söker till körskola och parallellt med körkortsundervisningen på en körskola.

När du blir elev hos oss så stämmer vi gärna ett möte med din privata handledare, om du har någon, för att vi alla ska bli så samstämmiga som möjligt.

 

Våra trafiklärare i Helsingborg (City)

 

Kontorets öppettider (Helsingborg City) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 09:00 – 18:00 (Lunch 13:30 – 14:00) Efter önskemål
Fredag: 09:00 – 15:00 Efter önskemål
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Helsingborg (Norr)

 

Kontorets öppettider (Sofiero) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 09:00 – 18:00 Efter önskemål
Fredag: 09:00 – 15:00 Efter önskemål
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål