Loading...
Landskrona 2017-12-14T09:13:09+00:00

Trafikskola Landskrona

Välkommen till Mårtenssons!

Är du som Landskronabo redo att äntligen ta körkort? Då är du varmt välkommen in till vårt nya kontor på Regeringsgatan 67! På Mårtenssons Trafikskola har vi lång erfarenhet av att utbilda nya förare. För oss spelar varken din ålder, ditt ursprung eller ens din framtid någon roll, bara det faktum att du vill ta körkort och att vi får äran att hjälpa dig. Vårt nya Landskrona-kontor öppnade så sent som den 1 juni 2015!

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Landskrona bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Landskrona och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.
Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

trelleborg-driving

trelleborg-people

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Landskrona erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Landskrona.

Våra trafiklärare i Landskrona

Jörgen
JörgenTrafiklärare A, B, B96/BE
Marie
MarieTrafiklärare B
Magnus
MagnusTrafiklärare B
Fredrik
FredrikTrafiklärare B
Annika
AnnikaTrafiklärare B
Maria
MariaTrafiklärare A / B

Kontorets öppettider (Landskrona)

Öppettider för körlektioner

Mån – tors: 09:30 – 18:00 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 15:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

 

Telefon

010 – 333 32 31

 

Besöksadress

Regeringsgatan 67
261 36 Landskrona

 

Postadress

Mårtenssons Trafikskola
Södervärnsgatan 1b
214 27 Malmö