SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 040-643 42 85
Email: malmo.sodervarn@trafikskolan.com
Besökningsadress:  Södervärnsgatan 1B 214 27 Malmö
Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till Mårtenssons Trafikskola Södervärn

Detta är hjärtat på Mårtensson och även vår största och äldsta trafikskola. Här finner du 15 trafiklärare att välja på och tillsammans har vi ca 300 års erfarenhet av jobbet. Vi utbildar på alla körkortsbehörighetet.

Vi har nyligen renoverat våra lokaler så det ska bli trivsamt för både lärare och elever.

I receptionen sitter oftast 2 kontorister som hjälper dig med dina ärenden.

Välkommen in!

Moped

Lastbil

Motorcykel

Lastbil med släp

Personbil

SLÄP

Malmökontoren erbjuder utbildning på följande språk

        

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola på Södervärn erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 15 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort på Södervärn.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Malmö bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Södervärn och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Södervärn) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:00 – 18:30 Mån – tors: 07:00 – 20:00
Fredag: 08:00 – 15:30 Fredag: 07:00 – 20:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

Våra trafiklärare på Södervärn