SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Välkommen till Mårtenssons!

Känner du dig redo för att ta körkort och bor i Trelleborg? Då välkomnar vi dig till oss på Mårtenssons Trafikskola. Vi är en trafikskola med lång erfarenhet av att utbilda nya förare. För oss spelar din ålder, ditt ursprung eller ens din framtid någon roll, bara det faktum att du vill ta körkort och att vi får äran att hjälpa dig.

Trelleborgskontoret erbjuder utbildning på följande språk

Vi älskar mångfald

Vi har erfarenhet av alla typer av elever – gamla som unga, och med alla tänkbara utmaningar. Ring oss, eller kom ner till kontoret för inskrivning, så berättar vi allt du behöver veta! Din första körlektion hos oss är en så kallad testlektion som vi gör för att på effektivast möjliga sätt lägga upp en plan för din körkortsundervisning. Vi vill ju se hur mycket du redan kan (om du nu kan något). Många har övningskört hemma länge innan de kommer till oss, medan andra aldrig har suttit bakom ratten.

  • Moped
  • Motorcykel
  • Personbil
  • Handledarutbildning

Våra trafiklärare i Trelleborg

Kontorets öppettider (Trelleborg) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 09:30 – 18:00 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 09:00 – 15:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Körkort = frihet

Att ha körkort öppnar upp för så oerhört många möjligheter, och en obeskrivlig känsla av frihet. Tänk att bara kunna sätta sig i en bil och köra dit man önskar. Bara den som har ett körkort förstår vilken enorm lättnad detta är. Man slipper stå och kura i dåligt väder medan man väntar på bussen eller tåget, man slipper cykla i ur och skur och man slipper tigga om skjuts i tid och otid. Man är sin egen lyckas smed… och då har vi inte ens börjat gå in på hur roligt det faktiskt är att köra bil!

Med körkort på sitt CV blir man även mycket mer attraktiv på arbetsmarknaden! De flesta anställningar idag kräver körkort, och även om de inte kräver körkort så ser absolut alla rekryterare körkort som en merit.

Ta ditt körkort i Trelleborg hos oss på Mårtenssons Trafikskola!

En engagerad trafikskola i Trelleborg

I Trelleborg finns Mårtenssons Trafikskola med glada, engagerade trafiklärare redo att hjälpa dig att nå målet – din frihet (eller ja, ditt körkort). Vårt team av trafiklärare i Trelleborg är sex personer stort, alla med samma passion för att utbilda motiverade körskoleelever.
När du kommer till oss för att påbörja din resa mot körkortet så lägger vi upp en strategisk plan för hur vi snabbast och effektivast når målet, allt med dina förutsättningar som utgångspunkt.

Individuellt anpassade lektioner

Vi är Mårtenssons Trafikskola

Mårtenssons Trafikskola i Trelleborg är den enda trafikskola du behöver. Vi tillhandahåller allt material och alla lektioner du behöver för att förberedas för teoriprov, halka och slutligen uppkörningen. Det är alltid vår främsta ambition att du ska ta ditt körkort snabbt, och förberedas för ett tryggt liv ute på vägarna.

Vi utgår alltid från eleven

Planeringen för dina körlektioner, teorilektioner och prov sammanställs i samråd med dig, det är alltid dina förutsättningar som är utgångspunkt.

Om du har behov av specialundervisning av något slag så ska detta helst framföras i anslutning till inskrivningen, så att du får bästa tänkbara undervisning redan från start. Även din handledare är välkommen till oss för utbildning, så att dina privata körlektioner blir så optimala som möjligt.