SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Kontakta oss!

Telefon: Reception (endast öppettider) 0470515210
Email: vaxjo@trafikskolan.com
Besöksadress: Nygatan 8, 352 33 Växjö

Postadress: Mårtenssons Trafikskola Södervärnsgatan 1b 214 27 Malmö

Välkommen till familjen  – Mårtenssons Trafikskola.

Bland de röda stugor med vita knutar, i trakterna där folk äter ostkaka o har en egen nationaldag med massipantååta. Det var här i Växjö som Mårtenssons valde att slå upp sina portar en solig vårdag i mars 2019.

Vårt mål är att göra vårt allra yttersta för att just du ska och känna dig mer än nöjd när du lämnar våra lokaler och har nått din dröm – ett körkort.

Med glädje, värme och nyvunna kunskaper hoppas vi att du ska trivas hos oss.

Vi utbildar i behörigheterna Bil, Mc och AM i redig småländsk anda. Vi utbildar i behörigheterna Bil, Mc och AM i redig småländsk anda.

Som ryktet säger, hos oss är det en fröjd att ta körkort – våga testa du med!

Personbil

Handledarutbildning

BE & B96

Moped

Motorcykel

Växjökontoret erbjuder utbildning på följande språk

Varje elev är unik

Alla elever tas emot med sina unika förutsättningar, behov och önskemål i fokus, alla är vi unika varelser och förtjänar att mötas så. Vi är en trafikskola som vill att våra elever ska lyckas och brinner för att ge alla som kommer till oss en bra upplevelse.

Vi lägger upp en plan för din trafikutbildning och den baseras på dina önskemål och behov. Vi möter din privata handledare för ett så gynnsamt samarbete som möjligt och vi engagerar oss i din teoretiska utbildning.

På vår trafikskola i Växjö erbjuder vi ett startpaket för alla nybörjare som vill ta sitt körkort, i detta ingår 20 körlektioner, halkan, riskettan, ett bokpaket att studera teorin ur och hur många online teoritester du än önskar. Det är en mycket bra deal för den som känner sig redo att ta körkort i Växjö.

Vi öppnar vägen till frihet

Är du Växjö bo och redo att ta steget mot ett friare liv? Ett liv där du kan sätta dig i en bil och köra vart du vill, när du vill utan att vara beroende av att någon annan ställer upp, eller av buss-, tunnelbane- och tågtider. Då är du redo att kontakta oss på Mårtenssons Trafikskola i Växjö och ta ditt körkort.

Att ta körkort är en procedur som ser ut på lite olika sätt beroende på vilka förutsättningar du har. Dock finns det en plan med steg som alla måste klara av.

Mårtenssons Trafikskola erbjuder trafiklektioner för alla oavsett om du aldrig kört ett fordon förut eller om du redan har ett körkort som du skulle vilja bygga på.

Kontorets öppettider (Växjö) Öppettider för körlektioner

Mån – tis: 08:00 – 18:00

Mån – ons: 07:00 – 18:00
Ons– tors: 08:30-16:30 Torsdag: 07:00 – 16:30
Fredag: Stängt Fredag: 07:00 – 15:00
Lör – sön: Stängt Lör – sön: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Växjö