SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Trafikskola Växjö

Välkommen till Mårtenssons!

Vill du uppfylla drömmen om ett körkort? Vi på Mårtenssons Trafikskola i Växjö vill göra dig sällskap på vägen mot ett körkort. Våren 2019 slår vi upp portarna för Sveriges största trafikskola mitt i centrala Växjö. Vi tar med oss erfarenhet från körkortsutbildning på mängder av orter runt omkring i Sverige & marknadens modernaste verktyg för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att uppnå drömmen om ett körkort!

Tänk vilken frihet att kunna ta sig från natursköna Växjö när man vill utan att behöva anpassa sig till tidtabeller, eller att behöva kura i kyla och regn när bussen är försenad. Har du körkort så sätter du dig bara i bilen och kör, och du kommer fram väldigt mycket snabbare än tidigare!

Växjökontoret erbjuder utbildning på följande språk

  • B Personbil
  • Handledarutbildning
  • Moped
  • MC

Våra trafiklärare i Växjö

Kontorets öppettider (Växjö) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 15:00-17:00 Mån – tors: Efter önskemål
Fredag: Stängt Fredag: Efter önskemål
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Ta ditt körkort i Växjö!

Att ta körkort idag är både enklare och svårare än tidigare. Kraven höjs för varje år som går, det är mycket information att ta in och många praktiska kunskaper som ska nötas in i ryggmärgen. Vi har särskilt stränga krav här upp i Norden, men vi har också världens säkraste vägar. När det gäller tillgängligheten har allt dock blivit lättare. Det mesta av den teoretiska utbildningen förlägger vi idag online. Vi erbjuder givetvis också lektioner med personlig kontakt om så önskas. Som en extra service erbjuder vi upphämtning av våra elever när en körlektion ska äga rum, allt för att underlätta processen. Detta är en mycket uppskattad service.

Vi är specialister på intensivutbildning

Vår trafikskola i Växjö är specialiserad på intensivutbildning, så du som vill ta dig körkort särskilt snabbt har allt att vinna på att vända dig till oss. Vi erbjuder givetvis också utbildningar i normalt tempo, allt beroende på dina ambitioner. Genom åren har tusentals nöjda elever passerat genom våra lokaler runt om i Sverige, de har kommit hit tomhänta och lämnat oss med det rosa lilla kortet i handen och ett brett leende över ansiktet. Den känslan vi känner när våra elever lyckats är lika skön varje gång! Mårtenssons Trafikskola har verkat i Växjö sedan 2019 & runt om i Sverige sedan 1936.

Din trivsel är viktigast

Eftersom vi älskar det vi gör så är det essentiellt för oss att du trivs hos oss, annars grusas vår glädje. Det viktigaste verktyget för att skapa trivsel är kommunikation. Om något inte känns bra så vill vi att du tar upp det med oss så att vi kan finna en lösning. Lärande ska vara lustfyllt!

Vi välkomnar också din privata handledare för vägledning,så att din trafikutbildning hemma och hos oss blir enhetlig. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Växjö!

Individuellt anpassade lektioner

Som rutinerad trafikskola så vet vi på Mårtenssons i Växjö att de bästa resultaten nås om varje utbildning skräddarsys. Varje elev har sina unika förutsättningar som bestäms av såväl yttre som inre faktorer. Vissa har ont om tid, andra har läs- och skrivsvårigheter, ytterligare andra har svårt att ta till sig praktisk vägledning. Vi ser varje elev som en unik individ och anpassar dess trafikutbildning efter de förutsättningar denne presenterar. Vid första mötet diskuterar vi mål, ambition och förutsättningar och läger upp en effektiv plan baserad på dessa faktorer.