SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Välkommen till Mårtenssons!

Ligger du i startgroparna redo att satsa på körkort? Kanske har du redan övningskört en del hemma med en privat handledare? Eller så har du aldrig någonsin suttit bakom en ratt. För oss på Mårtenssons Trafikskola i Vellinge gör det detsamma! Vi välkomnar alla körskoleelever oavsett förkunskaper, bakgrund, ålder eller särskilda behov. Alla som vill kan ta körkort!

Vellinge kontoret erbjuder utbildning på följande språk

Vi är ett engagerat team

Vi som arbetar på Mårtenssons Trafikskola i Vellinge är ett engagerat väl sammansvetsat team som tycker att det är en ynnest att varje dag få hjälpa människor nå drömmen om körkort. Vi som arbetar på Mårtenssons Trafikskola i Vellinge har lång erfarenhet i branschen och förstår hur man enklast arbetar med olika personligheter och eventuella utmaningar. Vi vill att du ska lyckas, och att du ska lyckas på effektivaste möjliga sätt.

  • Moped
  • Personbil
  • Släp
  • Handledarutbildning

Våra trafiklärare i Vellinge

Kontorets öppettider (Vellinge) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 12:00 – 17:30 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 10:00 – 12:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Vellinge-eleven står i centrum

På Mårtenssons Trafikskola i Vellinge är det du som elev som står i centrum, vi lägger upp din plan utefter dina personliga förutsättningar. Vill du ta körkortet snabbt? Eller har du begränsat med tid och behöver en plan som spänner över lite längre tid? Har du någon typ av inlärningssvårighet, eller behöver du stöd i något annat språk än svenska? Tala med oss, vi gör allt vi kan för att du ska kunna ta ditt körkort utan några svåra hinder i vägen.

En annan sak vi tycker är viktigt är att du trivs hos oss. Vi vill att din resa mot körkortet ska vara glädjefylld. Allt för många tar sitt körkort genom en ångestladdad resa, men så vill vi inte att det ska vara. Prata med oss om dina önskemål eller om något känns svårt eller obehagligt – vi hittar lösningar!

Körkort öppnar upp för möjligheter

Att ha ett körkort öppnar så många dörrar, man inser knappt hur stor skillnad ett körkort gör i ens liv förrän man sitter där med det. Det handlar inte bara om friheten, att kunna ta sig var man vill när man vill, utan att förlita sig på tidtabeller, fint väder eller andra människors goda vilja; det handlar också om att ha en värdefull merit som är oerhört slagkraftig på arbetsmarknaden. Att ha ett körkort signalerar att man är villig att kämpa för att nå resultat, så även om körkort inte egentligen behövs i ett visst arbete, så vet den som funderar på att anställa dig att du är en seriös person om du kan uppvisa ett körkort.

Individuellt anpassade lektioner

Utbildning hemma och här

Vi träffar gärna din privata handledare, om du har en sådan, för att gå igenom vissa viktiga saker. Detta gör vi för att din undervisning hos oss och den som du får privat ska vara samstämmig. Utbildningen blir mer effektiv på detta vis, och du slipper frustrerande motsägelser som kan sätta käppar i hjulen. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Vellinge, vi ser fram emot att få möta dig!

Privat handledare?

Många som kommer till oss för att ta körkort har redan övningskört lite privat. Vissa kan mycket, andra litegrann och ytterligare några ingenting alls. Vilket som är okej, vi lägger upp din utbildningsplan baserat på dina förkunskaper!