Loading...
Ystad-backup2018-06-13T06:46:50+00:00

Trafikskola Ystad

Välkommen till Mårtenssons!

Är du sugen på att erövra ditt oberoende och en gång för alla ta ditt körkort? Då välkomnar vi dig med öppna armar till oss på Mårtenssons Trafikskola i Ystad. Ystad är en underbar plats att leva och bo på, med nära till Malmös sus och dus. Man är förstås väldigt beroende av Skånetrafiken som såklart är väldigt tacksamt att ha som alternativ. Men tänk vilken frihet att kunna ta sig från natursköna Ystad när man vill utan att behöva anpassa sig till tidtabeller, eller att behöva kura i kyla och regn när bussen är försenad. Har du körkort så sätter du dig bara i bilen och kör, och du kommer fram väldigt mycket snabbare än tidigare!

Ystadkontoret erbjuder utbildning på följande språk

Vi är specialister på intensivutbildning

Vår trafikskola i Ystad är specialiserad på intensivutbildning, så du som vill ta dig körkort särskilt snabbt har allt att vinna på att vända dig till oss. Vi erbjuder givetvis också trafikskola i normalt tempo, allt beroende på dina ambitioner. Genom åren har tusentals nöjda elever passerat genom våra lokaler, de har kommit hit tomhänta och lämnat oss med det rosa lilla kortet i handen och ett brett leende över ansiktet. Den känslan vi känner när våra elever lyckats är lika skön varje gång! Mårtenssons Trafikskola har verkat i Ystad med omnejd sedan slutet av 1980-talet.

ungtpar

snirkligvag

Ta ditt körkort i Ystad!

Att ta körkort idag är både enklare och svårare än tidigare. Kraven höjs för varje år som går, det är mycket information att ta in och många praktiska kunskaper som ska nötas in i ryggmärgen. Vi har särskilt stränga krav här upp i Norden, men vi har också världens säkraste vägar. När det gäller tillgängligheten har allt dock blivit lättare. Det mesta av den teoretiska utbildningen förlägger vi idag online. Vi erbjuder givetvis också lektioner med personlig kontakt om så önskas. Som en extra service erbjuder vi upphämtning av våra elever när en körlektion ska äga rum, allt för att underlätta processen. Detta är en mycket uppskattad service.

Din trivsel är viktigast

Eftersom vi älskar det vi gör så är det essentiellt för oss att du trivs hos oss, annars grusas vår glädje. Det viktigaste verktyget för att skapa trivsel är kommunikation. Om något inte känns bra så vill vi att du tar upp det med oss så att vi kan finna en lösning. Lärande ska vara lustfyllt!

Vi välkomnar också din privata handledare för vägledning, så att din trafikutbildning hemma och hos oss blir enhetlig. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Ystad!

Individuellt anpassade lektioner

Som rutinerad trafikskola så vet vi på Mårtenssons i Ystad att de bästa resultaten nås om varje utbildning skräddarsys. Varje elev har sina unika förutsättningar som bestäms av såväl yttre som inre faktorer. Vissa har ont om tid, andra har läs- och skrivsvårigheter, ytterligare andra har svårt att ta till sig praktisk vägledning. Vi ser varje elev som en unik individ och anpassar dess trafikutbildning efter de förutsättningar denne presenterar. Vid första mötet diskuterar vi mål, ambition och förutsättningar och läger upp en effektiv plan baserad på dessa faktorer.

Våra trafiklärare i Ystad

Thomas Björby
Thomas BjörbyTrafiklärare B
Janny Ceihagen
Janny CeihagenTrafiklärare B
Andreas Nished
Andreas NishedTrafiklärare B

Kontorets öppettider (Ystad)

Öppettider för körlektioner

Mån – tors: 11:00 – 17:30 Mån – tors: Efter överenskommelse
Fredag: 10:00 – 14:00 Fredag: Efter överenskommelse
Lördag: Stängt Lördag: Efter överenskommelse
Söndag: Stängt Söndag: Efter överenskommelse

 

Telefon

010 – 333 32 31

 

Besöksadress

Regementsgatan 14
271 41 Ystad

 

Postadress

Mårtenssons Trafikskola
Södervärnsgatan 1b
214 27 Malmö