Trafikskola Värnhem

Välkommen till Mårtenssons!

Värnhems trafikskola har funnits sedan 1982 men är sedan 2017 en del av Mårtenssons trafikskolor och går nu under namnet Mårtenssons trafikskola - Värnhem. Vårt främsta mål är att utbilda elever till säkra förare så kostnadseffektivt som möjligt. Vi lägger tillsammans med dig upp utbildningen så att den passar dina önskemål.Vi lovar att göra vårt bästa för att du ska känna dig nöjd och uppleva lärorika kör och teorilektioner. Vi har så gott som varje år haft bra statistik i antalet klarade elever. Vi är idag 9 lärare Peter, Mikael, Mirsad, Thomas, Mats, Göran, Lars C, Billy och Andreas som ser fram emot att hjälpa dig till körkortet. Flera av lärarna är speciellt utbildade för att undervisa i introduktions och riskutbildningarna. Vi har regelbundet internutbildning då vi lär av varandras erfarenheter, vilket gynnar dig som elev då lärarna ständigt utvecklas. Trafikskolan har ett mycket bra läge gällande närheten till olika övningsområden, vilket gör att du sparar tid i utbildningen. Vi har i nuläget lärare som förutom på svenska även utbildar på engelska och bosniska.

Skriv in dig i Värnhem

Kontorets öppettider (Värnhem)

Mån - tor 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 14:00
Lör - sön Stängt

Öppettider för körlektioner

Mån - tors 07.00 - 19:00
Fredag 07.00 - 16:00
Lördag Efter önskemål
Söndag Efter önskemål

Vi är specialister på intensivutbildning

Det är kul, det går snabbare än normalt och det ger dig motivation till att ta körkort. Intensivutbildning är ett bra alternativ om för dig som har lite mindre tid på dig att ta körkort eller vill ta körkort på sommarlovet eller semestern. Perfekt om du behöver körkort snabbt om du fått ett jobb eller innan utlandsresan. Du kan ha ditt körkort inom en till två månader. Intensivutbildningen har under åren visat sig vara en omtyckt och smidig utbildningsform. Intensivutbildning riktar sig både till nybörjare samt elever som kört hemma under en tid. Vi har ett speciellt upplägg för denna utbildning som du kan läsa mer om genom att navigera vidare på övriga sidor.

Trafikskola i Värnhem

Ta ditt körkort på Värnhem!

Att ta körkort idag är både enklare och svårare än tidigare. Kraven höjs för varje år som går, det är mycket information att ta in och många praktiska kunskaper som ska nötas in i ryggmärgen. Vi har särskilt stränga krav här upp i Norden, men vi har också världens säkraste vägar. När det gäller tillgängligheten har allt dock blivit lättare. Det mesta av den teoretiska utbildningen förlägger vi idag online. Vi erbjuder givetvis också lektioner med personlig kontakt om så önskas. Som en extra service erbjuder vi upphämtning av våra elever när en körlektion ska äga rum, allt för att underlätta processen. Detta är en mycket uppskattad service.

Din trivsel är viktigast

Eftersom vi älskar det vi gör så är det essentiellt för oss att du trivs hos oss, annars grusas vår glädje. Det viktigaste verktyget för att skapa trivsel är kommunikation. Om något inte känns bra så vill vi att du tar upp det med oss så att vi kan finna en lösning. Lärande ska vara lustfyllt!

Vi välkomnar också din privata handledare för vägledning, så att din trafikutbildning hemma och hos oss blir enhetlig. Varmt välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola på Värnhem!

Individuellt anpassade lektioner

Som rutinerad trafikskola så vet vi på Mårtenssons på Värnhem att de bästa resultaten nås om varje utbildning skräddarsys. Varje elev har sina unika förutsättningar som bestäms av såväl yttre som inre faktorer. Vissa har ont om tid, andra har läs- och skrivsvårigheter, ytterligare andra har svårt att ta till sig praktisk vägledning. Vi ser varje elev som en unik individ och anpassar dess trafikutbildning efter de förutsättningar denne presenterar. Vid första mötet diskuterar vi mål, ambition och förutsättningar och läger upp en effektiv plan baserad på dessa faktorer.

Våra trafiklärare på Värnhem

Ta ditt körkort på Mårtenssons Trafikskola på Värnhem

Bli elev hos oss