SVERIGES STÖRSTA TRAFIKSKOLA
– Ditt tempo, din livsstil – Vi anpassar din väg till körkortet!

Trafikskola Malmö

Är det dags att ta körkort för första gången? Eller kanske bygga på ett existerande körkort med nya nivåer? Då är du välkommen till oss på Mårtenssons Trafikskola i Malmö. Hos oss finns kompetenta och trevliga trafiklärare och kontorspersonal som alla är redo att ge dig som elev en fantastisk upplevelse. Välkommen in i vuxenlivet!

Malmökontoren erbjuder utbildning på följande språk

Tid och kostnad?

Vi får ofta frågan om hur mycket det kostar att ta körkort hos oss i Malmö, men det är omöjligt att ge ett generellt svar på den frågan. Kostnaden varierar från elev till elev beroende på många olika faktorer. Vi har givetvis fasta priser på lektioner och material, men hur många lektioner varje enskild individ behöver går inte att förutsäga. Man får vara lite flexibel här.

Privat handledare?

På Mårtenssons Trafikskola i Malmö välkomnar vi även din privata handledare för ett effektivt samarbete. Om du sedan tidigare har övningskört med någon du känner så välkomnar vi denne att delta i någon av de lektioner vi håller med dig. Det blir en sorts handledarundervisning som gör jobbet för er mycket lättare när det är dags att träna hemma.

Vi finns på fler orter i Skåne!

Utöver vår trafikskola i Malmö så finns vi även på ett flertal andra ställen runt om i västra Skåne. Du är välkommen att kontakta oss om det är något du undrar eller om du känner dig redo för inskrivning. Vi ser fram emot att hjälpa dig nå din dröm!

Alla är välkomna

Vi på Mårtenssons Trafikskola i Malmö (eller i någon annan ort, för den delen) bryr oss inte om din bakgrund, vilken ålder du har eller om du har någon form av inlärningssvårighet. Vårt mål är att hjälpa alla som söker till våra utbildningar att lyckas ta sitt körkort på snabbast och bästa sätt.

När du först kommer till oss i Malmö så gör vi en inskrivning där vi tar emot personlig information om dig som t ex namn, personnummer, adress och telefonnummer. Därefter diskuterar vi vad du har för mål och vilken plan vi skulle kunna lägga upp för att på smidigast möjliga sätt nå ditt mål. Här är det du som leder samtalet och vi som gör vad vi kan för att skapa en resonabel plan.

Mårtenssons Trafikskola i Malmö

Vi på Mårtenssons Trafikskola i Malmö ser din trafikutbildning som ett stort ansvar och vi har för ambition att göra den både rolig och effektiv. Vi vill att din upplevelse som elev hos oss ska vara helt och hållet positiv. Vi står på din sida och vill lika gärna som du att du snart har körkortet i handen – med alla kunskaper och förmågor som det innebär.

Bland våra trafiklärare finns alla typer och åldrar och du får själv välja vilken du vill lära dig av, i den mån det är möjligt. Det är viktigt att man trivs med sin trafiklärare, för när kommunikationen fungerar väl mellan elev och lärare så kommer resultatet ofta väldigt snabbt.

Varje människa är unik, och alla våra elever tränas utifrån sina behov och förutsättningar. Det går att få specialanpassad undervisning på vår trafikskola i Malmö, och din plan för övningskörning lägger vi upp i samråd med dig. Vissa vill ta sitt körkort så snabbt som möjligt medan andra inte har tid med täta lektioner.

Våra trafiklärare på Triangeln

Kontorets öppettider (Triangeln) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 10:30 – 18:00 Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 10:00 – 12:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

 

Våra trafiklärare på Värnhem

 

Kontorets öppettider (Värnhem) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 10:30 – 18:00  Mån – tors: 07:00 – 19:00
Fredag: 10:00 – 12:00 Fredag: 07:00 – 16:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare i Västra Hamnen

 

 

Kontorets öppettider (Västra Hamnen) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 12:00 – 17:30 Mån – tors: 07:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 12:00 Fredag: 07:00 – 14:00
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål

Våra trafiklärare på Södervärn

Kontorets öppettider (Södervärn) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 08:00 – 18:00 Mån – tors: 07:00 – 20:00
Fredag: 08:00 – 16:00 Fredag: 07:00 – 20:00
Lördag: Stängt Lördag: 09:00 – 17:00
Söndag: Stängt Söndag: 09:00 – 17:00

Våra trafiklärare på Limhamn

 

 

Kontorets öppettider (Limhamn) Öppettider för körlektioner
Mån – tors: 12:00 – 17:30 Mån – tors: TBA
Fredag: 10:00 – 12:00 Fredag: TBA
Lördag: Stängt Lördag: Efter önskemål
Söndag: Stängt Söndag: Efter önskemål